БОБАН ЏУНИЋ ГОСТ ЕМИСИЈЕ “JUTRO ON LINE” ТВ КЦН
19.08.2015

РЕКОНСТРУКЦИЈА СПОРТСКИХ ТЕРЕНА У СУВОМ ДОЛУ

Председник Градске општине Палилула у Нишу, Бобан Џунић. гостовао је 19.08.2015. у  јутарњем програму  "Jutro on line" на телевизији Коперникус ТВ КЦН 1. У разговору са водитељком емисије, председник Џунић је говорио о одјеку Округлог стола на тему “Циљеви одрживог развоја у Србији” који је организован у Нишу у циљу припреме за креирање националних индикатора одрживог развоја, о раду Управе Градске општине Палилула-Ниш која пружа услуге грађанима у складу са високим стандардима рада.

Управа општине је успешно прошла нову ресертификациону проверу спровођења система менаџмента квалитетом која ће се примењивати до 09.августа 2018.године. Поводом Међународног дана младих, 12.августа, у Сувом долу су реконструисани терени за спортске активности. Председник Џунић је говорио и о акцији чишћења-уређења комплекса Старог гробља „Горица“. Ова активност, остварена је у сарадњи са Центром за социјални рад «Свети Сава» у Нишу и ЈКП «Горица». Двадесет корисника новчане социјалне помоћи, који су способни за рад и тридесет волонтера Кацеларије за младе општине Палилула учествовало је са радницима комуналног предузећа «Горица» у друштвено корисном раду.

У Горњем Међурову одржано је отворено првенство Србије у 3Д Евентингу и четврто коло Отвореног првенства Србије у даљинском јахању за 2015. годину. Домаћин је био Коњички клуб “Нониус” који у својим редовима има државног првака у овим дисциплинама. Овај спортски догађај одржан је под покровитељством Градске општине Палилула, и подршку Савеза за коњички спорт Србије. У оквиру активности подршке невладином сектору, у овом разговору, истакнут је обилазак учесника 30.Школе за извиђаче-поречане на Облачинском језеру, одреда извиђача поречана Школски брод „ЈАДРАН“, који ради на територији Градске општине Палилула. фото Д.Видојковић

КЦН1 Јутро онлајн - Бобан Џунић